Yhteistyötä.
28.7.2017 10:22 Uutiset / C-pojat

Kokkolan ensi- ja turvakoti ry + Tiikeri C-pojat.

Uusi kausi alkamassa ja uutta yhteistyötä tulossa.

Heinäkuussa kävimme valmentaja Samin kanssa Kokkolan Ensi ja turvakodilla sopimassa uudesta yhteistyökuviosta C-poikien ja Ensi- ja turvakodin välillä. Tällä kaudella C -poikien kotipeleissä olevat katsojat lasketaan tarkkaakin tarkemmin, sillä olemme tehneet eri aloja edustavien yritysten kanssa sopimuksen, että yritykset maksavat 1€ jokaisesta otteluihin/turnauksiin saapuneista katsojista. Nämä katsojatuotot menevät lyhentämättömänä Kokkolan Ensi- ja turvakodille, niin että käymme poikien kanssa ostamassa Ensi- ja turvakodille tarpeellisia tavaroita ja käyttöesineitä. (Nämä voivat olla mm. Leluja, kirjoja, elokuvia , keittiötarvikkeita jne.) Ostosreissut tehdään yksi ennen joulua ja toinen toukokuulla ennen kauden loppua.

Tarkoituksena on tehdä rahan keräämisen lisäksi paljon muutakin yhteistyötä josta sitten myöhemmin päivittelemme lisää tietoja.


Tällä hetkellä mukaan olemme saaneet seuraavat yritykset:

Aalto Haitek Oy , Aaltopuu Oy, JuuTools Oy, Huushollikeittiöt, Antique Puu-Mi, Ga-Fur Oy, T:mi Tervatonttu, Esa Honkala Sähkötyöt.

Mukaan mahtuu myös lisää yrityksiä, joten kiinnostuneet voivat ottaa minuun yhteyttä ja kerron asiasta mielelläni lisää. Projektista saa myös vinkata yrittäjätutuille ;)

Katsojaluvuthan ei viimekaudella olleet ihan päätä huimaavia (1-10 hlöä) joten pienemmätkin yritykset uskaltautuu tähän projektiin varmasti lähtemään mukaan. Pienistä puroista kasvaa suuria jokia, joten tartutaan toimeen ja tehdään yhdessä hyvää.


Tämän yhteistyön myötä toivomme tulevalle kaudelle paljon lisää katsojia. Katsojat nostavat tunnelmaa ja samalla myös poikien peli-intoa. Seurailkaahan sivujamme niin facebookissa kuin netissäkin. Mainostelemme tulevia kotipelejä hyvissä ajoin.


C-poikien valmentajat ja toimihenkilöt ovat poikien lailla enemmän kuin innoissaan vastaanottamaan uutta kautta. Kentillä tavataan.


-Joukkueenjohtaja Katja-

Ps tässä yhteistietoni teille jotka haluatte osallistua kanssamme tekemään hyvää
Puh. 0400151612/ Katja
tervatonttu(at)hotmail.fi
   
Lisää uutisia
C-pojat
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat