Tähän mennessä tapahtunutta
31.10.2017 8:29 Uutiset / C-pojat

Tilannepäivitystä C poikien osalta.

Tilanne päivitystä kaudesta 2017-2018 eli tähän mennessä tapahtunutta.

C-poikiin tällä kaudella nousseet ja aloittaneet uudet pelaajat nostivat C-poikien kokonaislukumäärän yhteensä 18 pelaajaan. Alusta asti oli selvää että tullaan tekemään 2 joukkuetta joilla lähdetään pelaamaan valtakunnallista sarjaa.

C1 joukkue koostuu viime kaudella C-ikäisissä aloittaneet ja yhdessä jo pitempään pelanneet pojat ja C2 joukkue D junioreista nousseista sekä uusista aloittaneista pojista. Pientä liikettä on varmaan vielä joukkueiden välillä mahdollista suorittaa ennen joulutaukoa ja niin varmaan tullaan tekemäänkin ja C2 joukkueesta on mahdollista vielä nousta C1 joukkueeseen mikäli kehitys on sellaista ja oikeanlaista asennetta ja aktiivista treenaamista löytyy.

Tiikeri C1 Tiikeri C2

Tämän kauden tasoturnaukset on jo pelattu ja C1 nousi hienon tasoturnauksen ansiosta pelaamaan valtakunnallista C ikäisten 1 sarjaa seuraavan turnaukseen joka on tulossa jo ensi viikonloppuna(4.11) Kempeleessä.

C2 joukkue pelasi myös todella hyvin vajaalla miehistöllä jo ensimmäisen turnauksen ja heilläkin on tulevana viikonloppuna turnaus Oulunsalossa.

Yhteistyö Kokkolan Ensi- ja turvakodin kanssa on käynnissä ja sehän juttu toimii niin että kun pelataan harjoituspelejä sekä kotiturnauksia lasketaan paikalle tulleiden katsojien määrä joista 8 eri yritystä maksavan 1€ jokaisesta katsojasta eli 1 katsoja tuottaa 8€ jotka tullaan sitten käyttämään Ensi- ja turvakodin tarpeisiin. Eli tulkaa ihmeessä katsomaan C-poikien pelejä.

Kesäaikanahan pelattiin Rantatiikerit sarjaa jossa oli tiukkoja pelejä mutta valitettavasti poikien kesäkiireiden ja muiden menojen takia sarja jäi vähän kesken mikä opettikin sen että tälläiset biitsisarjat pitää tulevaisuudessa pelata turnausmuotoisina. Suurin osa peleistä saatiin pelattua ja mukana olleet pojat saivat hyvää treeniä myös kesäaikana.

Alkukausi ollaan nyt menty kolmella valmentajalla, pelien sekä treenien osalta on löydetty nyt erittäin toimiva systeemi jossa jokainen valmentaja vetää yhdet treenit joka viikko ja näin saadaan kolmet erinlaiset treenit pojille/viikko. Joukkueet on myös jaettu niin että Vesa ja Mikko ovat ottaneet vastuun C2 joukkeesta ja allekirjoittanut C1 joukkueesta, joukkueesta vastuussa olevat valmentajat kulkevat joukkueen mukana peleissä ja turnauksissa.

Kesäaikana oli myös Länsi-Suomen aluejoukkue kuviot mukana ja meiltä pääsikin hienosti 3 C poikaa Läsi-Suomen alueen 28 parhaimman pelaajan joukkoon Linus Luomala(KT) Aleksis Hämäläinen (H/KT) ja Väinö Honkala (L).

Linus ja Aleksis lopulta pääsivät Länsi-Suomen aluejoukkueeseen jossa molemmat pojat pelasivat keskitorjujan paikkaa, Linukselle jo tuttu paikka mutta Aleksikselle ihan outo pelipaikka koska Aleksis on C1 joukkueessa hakkurina. SM-lopputurnaus sujui pojilta hienosti ja Linus Luomala valittiin C ikäisten maajoukkuerinkiin mukaan.


Tällä tulevalla kaudella meiltä osallistuu poikia nyt C ja B ikäisten aluejoukkue massaleireille.

Kuluvalle kaudelle sääntömuutoksena on C ikäisiin tullut voimaan libero sääntö ja C1 joukkue onkin harjoitellut alkukauden liberon ja yhden passarin peluutusta mihin tuli ensimmäisen harjoituspelin eka erässä heti jäätävä loppu kun pallonhaku tilanteessa ykköspassarimme Oton ranne murtui. Nopeasti kuviot uusiksi jo ennen kuin ne edes toimivat ja Konsta otti passarin paikan ja suoriutui erinomaisesti siitä ja Konsta myös pelasi ensimmäisen tasoturnauksen C1 joukkueen passarina loistavasti.

Otto on taas saatu harjoitusrinkiin mukaan ja pelipaikat sekä kuviot alkavat pikkuhiljaa taas onnistumaan vaikka aikataulusta ollaankin se 3 viikkoa myöhässä. Konsta palasi YP tontille ja tulevana viikonloppuna sitten nähdään ollaanko keretty tarpeeksi harjoitella kuvioita ja pelipaikkoja.

Yhteistyö A/B tyttöjen kanssa on taas jatkunut jo tälläkin kaudella ja muutama harjoituspeli on jo pelattu. Viime kaudella A/B tytöt oli todella tärkeä harjoitusvastus pojille ja saatiin tiukkoja pelejä jotka auttoivat poikia eteenpäin lentopallouralla.

Uusia ideoita ja tempauksia on taas tälläkin kaudella tulossa mutta niistä ehkä myöhemmin lisää.

T:Sami Honkala


   
Lisää uutisia
C-pojat
«  Tammikuu   »
Kategoriat