Super lauantai
20.11.2017 9:26 Uutiset / C-pojat

Kotiturnaus tulossa 25.11.2017, Käläviällä tärähtää!

C poikien ensimmäinen kotiturnaus tulossa tulevana lauantaina eli 25.11.2017 klo.11.00 alkaen.

Koska molemmille C poika joukkueelle tuli kotiturnaus samaan aikaan niin turnaus järjestetään poikkeuksellisesti Kälviän vapaa-ajan talolla jossa saadaan kaksi peli kenttää ja yksi lämmittelykenttä. Kälviä tuli vaihtoehtona mukaan hienojen ja tarpeeksi isojen tilojen myötä sekä Kälviällä saadaan myös valmis kahvio täysin käyttöön. On hienoa että Kälviä on näin lähellä meitä ja siellä loistavat puitteet järjestää yhteisturnaus johon tulee osallistumaan yhteensä 8 joukkuetta eripuolilta Suomea.

Pelit alkavat lauantaina klo.11.00 ja peli aikataulut tulevat myöhemmin Tiikereiden C poikien Facebook sivuille, joten käykääpäs siellä kurkistelemassa ja tykkäämässä myös meidän poikien sivuja. https://www.facebook.com/Tikrujunnut/

Kahvio on toiminnassa koko turnauksen ajan ja tarjolla suolaista ja makeaa kaffin kyytipojaksi.

C1 joukkue kärsii vielä tämän loppukauden tosiaankin liberomme loukkaantumisesta ja pelisysteemi muutettiin niin että pelit tullaan nyt pelaamaan ilman liberoa. C2 joukkueella myös loukkaantumisia mitkä vaikeuttavat myös C2 joukkueen peliä mutta sitäkin suuremmalla syyllä yleisön tuki on nyt tarpeen. C1 joukkueella on mahdollisuus turnausvoitolla nousta pelaamaan valtakunnallista sm-sarjaa.

Tässä turnauksessa myös käytössä yhteistyömme Kokkolan Ensi- ja Turvakodin kanssa jonka ideana on se että tosiaankin jokaisesta katsojasta mukana olevat yritykset maksavat 1€/katsoja ja kun yrityksiä on 8 mukana saadaan jokaisesta paikalle tulleesta katsojasta yhteensä 8€ ja lopullinen rahasumma tullaan käyttämään ennen joulua Ensi- ja turvakodin tarvitsemiin tarvikkeisiin kokonaisuudessaan. Joten älkää ihmeessä missatko tätä turnausta.

Mukana olevat yritykset todella tärkeässä asiassa.

Aalto Haitek Oy , Aaltopuu Oy, JuuTools Oy, Huushollikeittiöt, Antique Puu-Mi, Ga-Fur Oy, T:mi Tervatonttu, Esa Honkala Sähkötyöt.

Samalla Kälviällä nähdään pitkästä aikaa juniorilentopalloa ja toivotaan että mahdollisimman paljon yleisöä tulisi paikalle katsomaan hienoa harrastusta mitä olisi mahdollista laajentaa myös Kälviälle tulevaisuudessa ja saada mahdollisesti Kälviälle jälleen omia junnujoukkueita. Kälviällä on todella pitkät perinteet lentopallossa ja nyt tarvittaisiin myös junioripuolelle jälleen nostetta.

Alla vielä mukana turnauksessa olevat joukkueet, aika kaukaa tulee osa joukkueista.

Kenttä 1.

11.00 Tiikeri1- AA
12.15 YlöR- LiVo
13.30 AA- YlöR
14.45 LiVo- Tiikeri1
16.00 AA- LiVo
17.15 Tiikeri1- YlöR

Kenttä 3.

11.00 Tiikeri2- KempeLe 2
12.15 OsVa 04- Kisko
13.30 KempeLe 2- OsVa 04
14.45 Kisko- Tiikeri 2
16.00 KempeLe 2- Kisko
17.15 Tiikeri 2 - OsVa 04

Kenttä 2 (keskikenttä) toimii turnauksen ajan lämmittelykenttänä (pallottelu lämmittelykentällä kielletty pelien aikana).

Tervetuloa paikanpäälle ja samalla tutustumaan hienoon Kälviään!

T:Sami Honkala


   
Lisää uutisia
C-pojat
«  Tammikuu   »
Kategoriat