Tiikerit Keltainen varmisti finaalipaikan!
4.2.2018 9:45 Uutiset / D-pojat

Se on siinä!

Kuvassa: Vili Hautalan (Tiikerit Raidallinen) iskua torjumassa Niko Kaustinen (Tiikerit Keltainen). Tilannetta varmistamassa Raidallisen Eetu Järvelä ja Keltaisen Daniel Frilund.

Tiikerit Keltainen varmisti lauantaina 3.2. pelatussa turnauksessa paikkansa aluemestaruussarjan finaaleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue on Etelä-Pohjanmaan kovatasoisessa aluesarjassa jo varmuudella kuuden parhaan joukossa.

Ylihärmässä pelattuun pooliin osallistui kaksi Tiikerijoukkuetta. Finaalipaikan varmistaneen Tiikerit Keltaisen lisäksi turnauksessa keltamustia värejä edusti kauden mittaan jatkuvasti peliään parantanut Tiikerit Raidallinen, jonka pelit sujuivat turnauksessa kerrassaan mainiosti.

Erävoittojen valossa Tiikerijoukkueiden turnaus oli täysin identtinen. Kumpikin joukkue kärsi lohkovoiton ja ensimmäisen finaalipaikan napanneelle Kauhavan Wisalle 0-2 tappion, mutta voitti samoin erälukemin sekä SeLen että Vaasan Kiiston joukkueen.

Turnaus päättyi kokkolalaisittain huikeaan draamaan, kun lohkon kakkossija ja sen myötä toinen finaalipaikka ratkaistiin päivän päätteeksi tiikerijoukkueiden keskinäisessä pelissä. Peli päättyi lopulta kokeneemman Tiikerit Keltaisen voittoon. Finaalimahdollisuus ei ole vielä sulkeutunut Tiikerit Raidalliseltakaan, sillä maaliskuun turnauskieroksella on jaossa vielä yksi finaalipaikka.

Turnauskierroksen sisupalkinnon saaja on Tiikerit Musta, joka pelasi omat pelinsä vajaalla pelaajamäärällä Vaasassa.

   
Lisää uutisia
D-pojat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat