Kauden eka treenit
22.8.2018 7:24 Uutiset / B -pojat

Kauden aloitus 19.8.2018

Tiikereiden B pojat aloittivat tulevan kautensa sunnuntaina 19.8 kahden tunnin treeneillä Mikko Keskisipilän johdolla.

Ensimmäinen kausi B ikäisissä tuo mukanaan paljon uusia pelillisiä asioita meidän harjoitteluun. Vielä viimekausi C pojissa pelattiin koko kausi läpi kahdella passarilla johtuen viimekauden eka turnauksessa tapahtuneesta passarin luokkaantumisesta jonka johdosta ykköspassari oli sivussa useamman kuukauden.

B pojat ovat Mikko Ojalan opastuksella aloittaneet tänä kesänä fysiikkatreenit jo hyvissä ajoin ja ilmakin kun on ollut kuin morsian niin mikäs se on ollut ulkona harjoitella. Fysiikkatreenit ovat tuottaneet tulosta hienosti ja toiminut hyvänä pohjana tulevaan salikauteen.


Salivalmennuspuolella tullaan alkukaudesta keskittymään aika paljon pelirooleihin sekä perustekniikoihin, valmennusrinkiin saatiin viimemetreillä mukaan Antti Spak joka on toiminut aikaisempina vuosina Tiikereiden A/B poikien valmentajana. Antin kädenjälki näkyy varmasti paljon myös nyt edustuksen kanssa sopimuksen tehneen Matias Saviaron otteissa. Oli todella hienoa että Antti liittyi B junnuihin mukaan.

Tiikereiden päävalmentaja Mikko Keskisipilä oli mukana B poikien kauden aloituksessa. Ensimmäisissä salitreeneissä aloitettiin harjoittelu yhden passarin käytöllä sekä käytiin paljon läpi pelirooleja ja pelipaikkoja. Mikon johdolla homma alkoi sujumaan todella nopeasti ja pelipaikat löytymään.

B poikien treeneissä tulee olemaan mukana tulevalla kaudella Tiikereiden A-poikia auttamassa peliharjoittelussa ja tietysti itsekin treenaamassa ja pitämässä pallotuntumaa yllä. A pojista saadaan paljon apua ja treenaamisen taso nousee huomattavasti.

Harjoituspelejä on luvassa taas paljon kauden aikana ja tietysti taas 3:lle ensimmäiselle katsojalle ilmainen ämpäri lähtee mukaan. Ensimmäistä harjoituspeliä ollaan juuri järjestämässä ja alustavasti vastassa olisi kivenkova Kokkolan Lämärit, sunnnuntaina 2.9 klo.16.30 alkaen Koivuhaassa. Kun harjoituspeli varmistuu niin tästä ilmoitamme tarkemmin Facebook sivuilla(käykäähän tykkäämässä sivuistamme niin saatte paremmin infoa kauden aikana sekä tiedot nopeiten harkkapeleistä)

Tavoitteista tulevalle kaudelle on vielä hieman aikaista pohtia kun muiden B ikäisten tasosta ei ole mitään tietoa ennen ensimmäistä tasoturnausta mutta kovia joukkueitahan siellä muuallakin Suomessa on.

Suuret kiitokset Mikko Keskisipilälle sekä A pojille kauden aloitustreeneistä.

T:Sami Honkala


   
Lisää uutisia
B -pojat
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat