Simon Hone jättää Tiikerit!
8.1.2019 14:44 Uutiset / Pääsivusto

Simon Hone

Kokkolan Tiikereiden Mestaruusliigajoukkueen australialainen keskitorjuja Simon HONE ei jatka Tiikereissä Mestaruusliigan kevätkaudella 2019.

Sopimuksen purku lähti pelaajan aloitteesta ja johtuu henkilökohtaisista syistä kotimaassaan.

Seura ja pelaaja yhdessä pyrkivät löytämään sellaisen ratkaisun, että pelaaminen myös kevätkaudella olisi ollut mahdollista, mutta eivät siinä onnistuneet

Simon haluaa kiittää seuraa ja erityisesti seuran faneja viimeisestä puolestatoista kaudesta Kokkolasta ja toivottaa Tiikereille menestystä kevätkaudelle ja jatkopeleihin seuraavasti:

Firstly I thank everyone for their support and cheering! The club, team and fans were amazing during the time I was there. I had such a good time which made it even harder to leave. But due to changing circumstances in Australia it became too hard to be away from people back home. I wish the club all the best with the rest of the season and I will always be a tiger at heart!

(Vapaa suomennos:
Ensiksi: kiitän kaikkia tuesta ja kannustuksesta! Seura, joukkue ja fanit olivat loistavia sen ajan, kun seurassa olin. Tämä on ollut niin hienoa aikaa minulle, että lähteminen oli sitäkin vaikeampaa. Australiassa tapahtuneiden olosuhdemuutosten takia minun on vaikea olla poissa kotoa. Toivon seuralle parhainta menestystä loppukaudelle ja sydämessäni olen aina Tiikeri.)

Tiikereiden johtokunta on ollut tilanteesta tietoinen ja harkinnut loppukauden osalta erilaisia vaihtoehtoja pelaajarosterin suhteen.

Vaikka eritasoisia keskitorjujia on sekä Euroopassa että muualla maailmassa tarjolla loppukaudeksi useita eri vaihtoehtoja, tullaan tähän liittyvät ratkaisut tekemään aikaisintaan 14.1. alkavalla viikolla.


   
Lisää uutisia
C -tytöt
«  Kesäkuu   »
Kategoriat