Esittely
Ottelutilastot
Tiikerit - Hurrikaani-Loimaa
19-20 - Miesten Liigajoukkue - Mestaruusliiga
Klo 17:00 Hollihaan liikuntakeskus
29
Hel

Tiikerit hakee revanssia - Hurrikaani Kokkolaan


Tiikerit saa lauantaina vieraakseen Hurrikaani-Loimaan. Kyseessä on joukkueiden kauden neljäs kohtaaminen. Voitot ovat Hurrikaanin eduksi 3-0.

-Toistaiseksi ei Hurrikaania ole pystytty voittamaan. Nyt on viimeinen sauma, mikäli runkosarjassa meinataan heidät kukistaa, Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin myös Kokkolassa. Silloin Hurrikaanin laitahyökkäys oli tehokkaampi. Hurrikaani myös torjui hyvin.

Jobinpostia Hurrikaanille tuli edellisviikolla, kun hakkuri Antti ”Rane” Ropponen loukkaantui. Kyseessä on nilkkavamma, jonka hoitoaika on noin kaksi kuukautta.

-Tosi harmi Ranen puolesta. Varmasti Ranen poissaolo heikentää Hurrikaania, mutta kyllä heiltä korvaajia löytyy ja joukkue on siitä huolimatta kova.

Tino Vuori lienee ykkösvaihtoehto Ropposen paikalle. Mahdollisia muita vaihtoehtoja ovat Karri Kutinlahti, Sakari Mäkinen ja Tapio Toiviainen. Joten kova ryhmä sieltä Kokkolaan saapuu.

Vieraiden passari Inoslav Krnic jakelee makeita passeja vaikeistakin paikoista. Aika paljon Hurrikaani hyökkää laidoista.

-Hurrikaanin pelissä ei paljon hienouksia ole. Joukkue pelaa yksinkertaista peliä, mutta äärimmäisen tehokkaasti, Keskisipilä toteaa.

Hurrikaani on lähellä runkosarjan voittoa, mutta varmaa se ei vielä ole.

Tiikerit vieraili keskiviikkona Rovaniemellä, jossa kertaalleen siirretty ottelu pelattiin alta pois. Kokkolalaisjoukkue sijoittuu runkosarjassa viidenneksi.

Lauantain ottelu pelataan Hollihaassa, alkaen kello 17.00. Neljäs kerta toden sanoo Tiikereille?

Tervetuloa!

Tiikereille kotitappio - sarjajohtaja juhli Kokkolassa


Neljä kohtaamista - neljä tappiota. Ei onnistunut Tiikerit kauden runkosarjassa Hurrikaanilta pisteitä ottamaan.

Hurrikaani vei myös kauden neljännen kohtaamisen. Joukkueet iskivät lauantaina yhteen Kokkolassa ja ottelu päättyi 0-3, erät 25-27, 21-25 ja 16-25.

Avauserän alku mentiin pitkään tasatahtiin. Tiikerit johti 10-8. Sitä seurasi vieraiden vahva jakso ja Tiikerit jäi tappiolle 13-16. Aikalisän jälkeen Välimaa/Hänninen torjui 14-17 ja Mäkinen iski 16-17.

Hurrikaani repi uudestaan eroa, johtaen 19-16. Mäkinen päätti pitkän pallorallin, 17-19 ja Leppälä syötti ässän, 18-19.

Tasaista oli: 21-21 ja 22-22. Illan ehkä pisin ja komein pallo nähtiin, kun molemmat taistelivat huikeasti. Lopulta iski Leppälä, 23-23.

Tiikerit selvitti kaksi eräpalloa, 24-24 ja 25-25. Sitten Hurrikaani ratkaisi.

Toisen erän alussa Leppälä torjui 3-3 ja Keskinen iski 6-5. Sitten homma kääntyi. Vahvasti pelannut vierasjoukkue nousi johtoon, 14-10 ja 17-12.

Kotiyleisön toiveet nousi, kun Hänninen iski 14-17 ja Lahti syötti ässän 15-17. Hurrikaanin aikalisä kuitenkin katkaisi kotijoukkueen kirin.

Pari kertaa Tiikerit pääsi lähelle. Leppälä torjui 19-22 ja Keskinen iski 21-23. Hurrikaanin aikalisän jälkeen nähtiin pitkä maratonpallo, jonka vierasjoukkue vei ja otti tärkeän 24-21 pisteen.

Kolmatta erää Hurrikaani hallitsi. Vierasjoukkue repi heti eroa, 5-1 ja 7-2. Parin pinnan päähän Tiikerit muutaman kerran pääsi, mutta Hurrikaanin voittoa ei kotijoukkue pystynyt enää uhkaamaan.

Jussi Heino, Hurrikaani:

- Karvan verran nihkeästi lähti liikkeelle. Alku oli hieman varmistelua.

- Kun lähti rullaamaan, niin oli ihan hyvän näköistä tekemistä.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Hattua täytyy vastustajalle nostaa.

- Varsinkin Hurrikaanin puolustuspeli oli hyvää. Puolustuksen jälkeen saivat vielä laadukkaita hyökkäyksiä. Tuon näköistä lentopallon pitää olla.

- Kyllä mekin puolustettiin hyvin, mutta jatkopalloissa ei oltu yhtä hyviä.

Kotijoukkueesta palkittiin Antti Leppälä (kuvassa), vieraista Sakari Mäkinen.PistegrafiikkaErä- ja ottelutilastotEi liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(25 - 27) (21 - 25) (16 - 25)
Hurrikaani-Loimaa
Lisää uutisia
Miesten Liigajoukkue
«  Heinäkuu   »
Kategoriat