Esittely
Ottelutilastot
Tiikerit - Rantaperkiön Isku
17-18 - Miesten Liigajoukkue - Mestaruusliiga
Klo 17:00 Hollihaan liikuntakeskus
14
Lok

Otteluennakko


Tiikerit-Isku lauantaina!

Hyvää lentopalloa on taas lauantaina tarjolla, kun Tiikerit ja Rantaperkiön Isku iskevät yhteen. Iskulle sarjaottelu on jo neljäs, Tiikereille vasta kolmas.

Vasta nyt Tiikereiden ottelutahti alkaa olemaan kohdalla. Etta-pelin jälkeen oli kahden viikon tauko. Nyt pelejä tulee parempaan tahtiin.

- Nyt on oikea rytmi. Tätä on odotettu, valmentaja Tapio Nissi toteaa.

Takana on kaksi liigapeliä. Nissi muistuttaa, että molemmissa on Tiikereillä ollut omat hetkensä, mutta vielä pieni kokemattomuus näkyy ja liikaa puristetaan tiukoissa paikoissa.

- Pelillisesti on koko ajan otettu isoja askeleita eteenpäin.

Lauantaina vastaan asettuu Isku.

- Lähdetään tekemään sitä mitä osataan. Hyvän vastaanoton kautta hyvää hyökkäyspeliä.

Teemu Lahti on armeijasta lomilla. Aamuja on jäljellä noin 160.

Mitä mieltä Teemu viikonlopun Sampo-pelistä?

- Kaksi erää ei pelattu hyvin. Kolmannessa parannettiin, mutta ihan ei voittoon asti riittänyt.

Mikä on sinun roolisi joukkueessa?

- Nissin sanoja lainatakseni: "olen yleismies Jantunen". Minulle sopii moni rooli.

Nyt vastaan tulee Isku. Millä mielin?

- Vastassa on paljon tuttuja nuoria pelaajia. Hyvällä taistelumielellä mennään ja odotan 3-0 voittoa.

Iskun riveissä pelaa kolme ex-tiikeriä, Matti Hietanen, Tomi Mutka ja Mauri Kurppa.

Ennen lauantain ottelua Tiikerit pelaa cupottelun Oulussa ja vastassa Etta.

Lauantain Tiikerit-Isku pelataan Hollihaassa, alkaen kello 17.00. Tervetuloa!

Teemu Lahti

Rantaperkiön Isku kaatui 3-0!


Tiikereiden liigakauden 2017-2018 ensimmäiset liigapisteet tulivat kotiottelussa Rantaperkiön Iskua vastaan. Erät olivat alkuun tasaisia, etenkin ensimmäinen. Sen Tiikerit kuitenkin vei 25-23. Toinen erä repesi erän puolivälin jälkeen selkeästi Tiikereille 25-17. Kolmas erä oli jo karkaamassa Iskulle, mutta erän lopun loistava kiri vei erän Tiikereille 25-22.

Tapio Nissi, Tiikerit:
- Olisin ollut tosi pettynyt ellei tulos olisi ollut tämä.
- Meillä on ollut käynnistymisvaikeuksia, mutta nyt peli aukesi.
- Niklas Breilin sai oppia minkälaista on pelata paineen alla.
- Tämä antaa uskoa pelaajille ja kaikille Tiikeriorganisaation jäsenille.
- Tämä oli henkisesti tärkeä tulos vanhalle valmentajalle ja nuorelle joukkueelle.
- Kolmannen erän lopun pisteet 10-2 Tiikereille!

Oskar Muurinen, Isku:
- Edelleen haemme kestävyyttä peruspeliin.
- Kun tulee turbulenssia, pelimme sekoaa.
- Ottelun tilastonumerot ovat tasaiset, mutta virheiden määrä meillä suuri.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena vuorovaihdoin tilanteeseen 8-9 saakka. Kahden pisteen ero tuli vasta kun Tomi Mutkan iski vastapallosta 8-10. Erän aikana piste-ero oli korkeimmillaan kolme pistettä, tilanteissa 16-13, 23-20 ja 24-21. Erän lopussa, tilanteessa 21-20, Tiikeripassari Lasse Jylhän tilalle tuli Anton Välimaa, joka jatkoi ottelun loppuun saakka. Tiikerit repivät eroa ja tilanteeksi saatiin 24-21 mm. Robert Seppäsen 4-paikan iskulla ja jujulla. Tässä yhteydessä Isku yritti häiritä Tiikereiden keskittymistä tekemällä hakkuri/passari -tuplavaihdon ja myöhemmin Ilari Toimelan Mutkan tilalle syöttämään. Erä kuitenkin Tiikereille 25-23. viimeisen pisteen junttasi Jack Wilson. Iskun voimahahmo, myös koko ottelun aikana, oli pistetehtailija, hakkuri, Mika Mäntylä. Ensimmäisessä erässä hän takoi yhdeksän pistettä ja koko ottelussa kahdeksantoista pistettä.

Toisen erän alkuun Tiikerit siirtyivät heti 3-0 -johtoon. Teemu Lahti iski erän ensimmäisen pisteen ja Iskun virheet toivat lisäpisteet. Tilanteessa 5-2 Tomi Mutkaa varoitettiin keltaisen kortin arvoisesti. Siitä seurasi ”Leluefekti”: Mutka syötti tilanteesta 5-3 tilanteeksi 5-6, joukossa yksi ässä. Se toi Iskun erään mukaan ja siitä jatkettiin taas tasaisesti. Erän lopussa sekä Robert Seppänen että Teemu Lahti repivät eroa syöttövuoroillaan. Mm. Jack Wilson iski ns. roskapallosta 16-13 ja Anton Välimaa jujutti 17-13:een juuri Seppäsen syöttövuorolla. Teemu Lahden syöttövuorolla Robert Seppänen torjui yksin Mika Mäntylän tuoden tilanteeksi 22-16. Sen jälkeen odoteltiinkin vain erän loppumista.

Kolmas erä oli alkuun tasainen, lukemiin 8-9 saakka. Mika Mäntylän ja Tomi Mutkan iskujen jälkeen tilanne oli 10-13 ja Tiikerit vaihtoi passariksi Lasse Jylhän Anton Välimaan tilalle. Peli jatkui tasaisena ja tilanteessa 14-17 Tiikerit vaihtoi Anton Välimaan takaisin kentälle. Passarivaihdoista huolimatta Isku jyräsi ja Matti Hietanen toi Iskulle jo 20-15 -johdon. Kaikki odottivat, että näissä oloissa kolmas erä menee Iskulle. Tiikerit kuitenkin taisteli sisukkaasti ja ehkä Isku keskittyi jo odottamaan neljättä erää. Wilson iski 16-20, Leppälä iski 17-20 ja Leppälä torjui Härkösen, jolloin tilanteeksi tuli 19-20. Katsomo ulvoi. Väliin Matti Hietanen teki pisteen, sitten Lahti iski pisteen ja heti perään syötti ässän 21-21:een. Seppänen iski Tiikerit johtoon 22-21 ja Mäntylä kuittasi 22-22:een. Loput kolme pistettä menivät Tiikereille Iskun virheestä, Leppälän ässästä ja kaiken kruununa Honen ja Wilsonin torjunnasta, johon pysähtyi Tomi Mutka. Komea loppu ja melkoinen riemu Hollihaassa!

Kuvat/Photos: Tommy Lågland

Pistegrafiikka
Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 0
(25 - 23) (25 - 17) (25 - 22)
Rantaperkiön Isku
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat