Esittely
Ottelutilastot
Tiikerit - Team Lakkapää
17-18 - Miesten Liigajoukkue - Mestaruusliiga
Klo 18:30 Hollihaan liikuntakeskus
1
Mar

Otteluennakko


Valmentaja Tapio Nissi lupaa taistelevan tiikeriryhmän, kun joukkue keskiviikkona 1 marraskuuta kohtaa Perungan Pojat, tai tuttavallisemmin Lakkapään.
-Peli ailahtelee vielä ja on hetkittäisiä ilonaiheita. Lakkapäätä vastaan lähdetään tappelemaan. Luvassa on kovaa taistelua, Nissi sanoo.
Kotijoukkue on siipirikkoinen ja Jack Wilsonin ja Anton Välimaan pelaaminen on epävarmaa.
Mahdollisia vahvistuksia keskiviikon peliin?
-Kannattaa tulla katsomaan. Voi tulla yllätyksiä, valmentaja toteaa.
-Meidän kotipeleissä on hieno tunnelma. Välillä toki tuntuu, että yleisöstä osa tietää paremmin milloin aikalisät pitäisi ottaa ja muutenkin pelaajille tulee neuvoja. Toivottavasti se ei pelaajien hommia häiritse.Yleisön kannustus on ollut hienoa ja toivottavasti myös jatkossakin.
-Keskiviikkona katsotaan mikä on Lakkapään kunto ja mikä on Tiikereiden.
Tiikereiden nuori libero Nicklas Breilin (18 v) on jo pelannut itsensä kotiyleisön sydämiin.
-Alkukausi on ollut vähän vaikea, mutta vastassa on ollut kovia joukkueita. Uskon, että koko ajan parannetaan ja joulun aikana ollaan valmiita haastamaan kärkijoukkueitakin, Breilin toteaa.
Kuinka kova sarja liiga on?
-Juuri niin kova kuin odotinkin. Mutta pelit on mennyt ihan OK. Paineita en ota, vaan yritän hyvin hoitaa oman tonttini ja katsotaan mihin se riittää.
Vielä koulun ysiluokalla Nicklas pelasi myös jalkapalloa, mutta sen jälkeen valitsi lentopallon, jota myös isä-Erik pelasi. Isä oli hakkuri/yleispelaaja.
Breilinin kasvattajaseura on Salon Viesti.


Keskiviikon Tiikerit-Lakkapää pelataan Hollihaassa, alkaen kello 18.30. Tervetuloa!

Lakkapää vahvempi - Tiikerit kaatui 1-3


Ei karttunut Tiikereiden pistetili kotipelissä Team Lakkapäätä vastaan. Kaksi erää kotijoukkue oli selvästi alakynnessä, mutta piristyi ja teki ottelusta jännittävän. Tiikerit hävisi 1-3 ja erät kirjattiin 19-25, 18-25, 25-21 ja 20-25.

Kaksi ensimmäistä erää olivat kuin kopiot toisistaan. Tiikerit aloitti hyvin, johti avauserää 3-1 ja toista 4-1, mutta Lakkapää ei järkkynyt, vaan nousi molemmilla kerroilla ohi ja lopulta selviin erävoittoihin.

Tiikerit paransi kolmanteen erään, joka alkoi tasaisissa merkeissä. Lauri Jylhän, Robert Seppäsen ja Teemu Lahden iskuilla Tiikerit nousi johtoon 14-12. Lakkapää kavensi heti, 13-14, mutta sitä seurasi Seppäsen kaksi pistettä ja Leppälän ässä, 17-13.

Tiikerit puolusti hyvin ja hyökkäsi monipuolisesti. Kun Simon Hone torjui 20-15 ja Seppänen löi 21-15, Hollihaassa riitti tunnelmaa.

Lakkapää otti pari pinnaa, Tiikerit katkaisi nousun aikalisällä. Kun sitten uutena passarina esiintynyt Kalle Määttä tarjoili komean jujun, 22-17, tilanne näytti hyvältä. Vielä otti Lakkapää pari pinnaa, mutta Leppälän ja Määtän torjunta, 23-20, teki todella hyvää. Erä päättyi Lahden ässäsyöttöön.

Neljäskin erä oli Tiikereiltä hyvää taistelua, mutta ratkaisu nähtiin, kun Lakkapää nykäisi tilanteesta 18-17 tilanteeksi 21-17.

Passari Määttä jakeli hyviä palloja ja onnistui tehtävässään. Hakkuri Lauri Jylhä takoi 15 pistettä ja palkittiin. Robert Seppänen teki 15, Antti Leppälä 13 ja Teemu Lahti 12 pistettä.

Lakkapään parhaat olivat Casey Schouten 15, Danny Grant 14 ja Robert Walsh 14 pistettä.

Lakkapää viljeli paljon syöttöjä Teemu Lahdelle ja Robert Seppäselle. Vain yhdeksän syöttöä kohdistui Niklas Breilinille.

Lakkapää voitti torjunnat 13-6.

Tapio Nissi, Tiikerit:

-Pelissä oli paljon hyvää ja taisteluilmettä.

-Määttä onnistui passarina ja toi rauhallisuutta. Toki hän oli lopussa ihan poikki. Villisarjan ja liigan välillä on toki pieni ero.

-Hyökkäyspeli oli rohkeaa. Samaa ei voi sanoa syöttöpelistä. Tuli liikaa ns. ”pullasyöttöjä”.

-Neloserässä tehtiin liikaa henkilökohtaisia virheitä.

Henri Tuomi, Team Lakkapää:

-Hallittiin kahta erää, kun Tiikerit vielä ihmetteli uutta passaria.

-Tiikerit paransi kolmanteen ja voitti sen ansaitusti.

-Myös neljäs erä oli tiukka, mutta oltiin lopussa vahvempia.

-Arvokas voitto.


Pistegrafiikka


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(19 - 25) (18 - 25) (25 - 21) (20 - 25)
Team Lakkapää
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat