Esittely
Ottelutilastot
Akaa-Volley - Tiikerit
20-21 - Miesten liigajoukkue - Mestaruusliiga
Klo 18:30 Toijalan Monitoimitalo
29
Lok

Tiikereille vierastappio - Akaa-Volley jatkaa cupissa


Tiikerit koki kauden ensimmäisen tappion, kun joukkue vieraili Toijalassa, jossa vastassa oli Akaa-Volley. Akaa vei jännittävän ottelun 3-1, erät 29-27, 20-25, 25-18 ja 25-22.

Ottelu oli samalla Suomen-cupin puolivälierä ja Akaa selvitti tiensä neljän joukkueen cup-lopputurnaukseen.

Tiikerit aloitti väkevästi. Vastaanotto toimi ja Anton Välimaa pyöritti peliä monipuolisesti. Jiri Hänninen iski pari pinnaa ja myös komean ässän. Tiikerit karkasi johtoo, 11-7.

Akaa nousi tasoihin, 12-12, jonka jälkeen Tiikerit vei pari tiukkaa palloa. Tiikerit johti 17-13, mutta kotijoukkueen Urpo Sivula onnistui syöttövuorollaan ja nosti Akaan johtoon. Erän loppu oli kovaa taistelua. Tiikereillä oli kaksi eräpalloa, jotka Akaa selvitti. Välimaan komea juju tasoitti tilanteeksi 27-27. Akaan kolmas eräpallo toi ratkaisun.

Toista erää Tiikerit johti useaan otteeseen, mutta Akaa ei periksi antanut, vaan nousi rinnalle. Välimaan kaksi huikeaa jujua olivat erän parasta antia.

Ja erän lopussa esiin nousi Leppälä. Hän iski 23-20, 24-20 ja 25-20.

Kolmaskin erä alkoi Tiikereiltä vahvasti, 4-1 ja 6-4. Sitten homma kääntyi. Akaa hallitsi tapahtumia. Välillä tuntui että kotijoukkueelta onnistui kaikki, Tiikereiltä ei mikään.

Akaa hallitsi myös neljättä erää. Vielä tilanteesta 19-24 Tiikerit nousi parin pinnan päähän ja Akaa käytti kaksi aikalisää. Kotijoukkueen neljäs ottelupallo toi ratkaisun.

Urpo Sivula (18/+6) ja Joni Mikkonen (16/+8) olivat Akaan parhaat pistemiehet.

Tiikereistä Jiri Hänninen teki 20/+5, Antti Leppälä teki komeat lukemat, 15/+13. Hyökkäysprosentti oli 78. Jere Mäkinen teki tusinan verran pisteitä.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Kaksi erää oli tiukkaa ja erot hyvin pienet.

- Niissä puolustettiin hyvin ja voitettiin jatkopalloja.

- Kolmannessa ja neljännessä erässä oltiin takaa-ajajina.

- Vastustajista Upi syötti koko pelin hyvin. Akaa syötti muutenkin kovaa. Sieltä tuli jäätävän kovia pommeja, mutta silti meidän vastaanotto kesti hyvin.

Tiikerit pelaa perjantaina Raisiossa Loimun vieraana.

Pistegrafiikka


Erä- ja ottelutilastot

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Akaa-Volley 3 - 1
(29 - 27) (20 - 25) (25 - 18) (25 - 22)
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat