Tiikereiden pelaajarunko valmis
8.4.2019 14:52 Uutiset / Pääsivusto

Pelaajarunko valmis

Tiikerit esitteli maanantaina kahdeksan pelaajasopimusta kaudelle 2019-20. Joukkueessa jatkavat Jiri Hänninen (YP), Jere Mäkinen (YP), Anton Välimaa (P), Antti Leppälä (KT), Teemu Lahti (YP/H), Niklas Breilin (L), Benjami Montonen (YP/KT).

Uutena miehenä Tiikereihin liittyy hakkuri Oskari Keskinen, syntynyt 2000. Keskinen kuuluu Loimun organisaatioon, mutta pelaa loppukauden Kyyjärven Kykyn riveissä. Kyky pelaa liigakarsintoja.

- Seura jatkaa aiempaa linjausta, jossa pääpaino on kotimaisten nuorten pelaajien kehittämisessä kohti kansallista ja kansainvälistä huippua ja samalla taistella uskottavasti pääsystä mitalipeleihin, toiminnanjohtaja Jussi Jokinen toteaa.

Sopimuspelaajamäärä ja kesän harjoitusrinki täydentyy loppukevään ja alkukesän kuluessa nuorista ja kehittyvistä pelaajista sekä 1-2 täsmähankinnasta viimeistään elokuun loppuun mennessä.

- Kausi on vielä kesken, mutta meillä jo pelaajarunko valmis. Se kertoo siitä, että valmentajien ja pelaajien suhteet ovat kunnossa, kuten myös pelaajien ja seuran suhteet. Eteenpäin on menty, Jokinen toteaa.

- Tilanne on hyvä ja seurajohto on tyytyväinen. Nyt tuotetta on helpompi myydä. Kausikorttien myynti voi alkaa.

Valmentaja Mikko Keskisipilä on myös tyytyväinen.

- Tilanne on loistava. Runko pysyy pitkälle samana ja tunnetaan toisemme. Olen todella innoissani ja odotan pääseväni laittamaan homman käyntiin, Keskisipilä toteaa.

Harjoitukset alkavat toukokuussa.

Nuoria pelaajia kysyttiin myös muualle, mutta Tiikereissä iloitaan siitä, että jatkavat täällä.

Kauden 2018-19 joukkueessa oli hyvä henki ja kausi oli nousujohteinen.

- Pelattiin hieno loppukausi, mutta siitä ei mitään bonusta mukaan saada, vaan hommat jatkuvat, valmentaja toteaa.


Jiri Hänninen, Teemu Lahti, Antti Leppälä


Jere Mäkinen, Benjami Montonen, Anton Välimaa


Niklas Breilin
   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Marraskuu   »
Kategoriat