Keskisipilä jatkaa Tiikereiden valmentajana
21.3.2019 14:33 Uutiset / Pääsivusto

Mikko Keskisipilä.

Kokkolan Tiikereiden Mestaruusliigajoukkueen valmentajana jatkaa kaksi seuraavaa Mestaruusliigakautta

Mikko Keskisipilä (syntynyt 19.9.1981).

Kokkolan Tiikerit ja Mikko Keskisipilä päättivät yhteisymmärryksessä käyttää päättyvän debyyttikauden sopimuksessa olleen kahden kauden option.

Kulunut kausi oli Mikko Keskisipilälle ensimmäinen päävalmentajana ja tuotti sijan 7. lopullisessa sarjataulukossa. Vaikka kautta rasittivat osin loukkaantumiset, eivätkä vieraspelit runkosarjassa sujuneet aivan odotusten mukaisesti, todistivat sekä valmentaja että joukkue potentiaalinsa puolivälieräsarjassa Mestaruusliigan suurinta ennakkosuosikkia VaLePaa vastaan.

Seuran johtokunta on ollut erittäin tyytyväinen Mikko Keskisipilän valmennukseen, jossa suunnitelmallisuus, tinkimätön vaatimustaso ja pelaajalähtöisyys ovat saaneet kiitosta myös pelaajilta.

Mikko Keskisipilä itse toteaa päättyneestä kaudesta seuraavasti:

“Kausi oli nousujohteinen ja opettavainen. Olen iloinen, että moni nuori pelaaja otti askeleita eteenpäin. Puolivälieräsarjasta VaLePaa vastaan jäi mukavasti hampaankoloon ja tästä on hyvä jatkaa työntekoa kohti ensi kautta. Nyt vedetään hetki happea, treenataan kesä kovaa ja tullaan syksyllä entistä kovempana takaisin.”

Tulevan kauden suunnittelu ja pelaajarosterin kokoaminen on Tiikereissä käynnissä ja päävastuun siitä kantavat Lauri Heikkilä seuran hallituksesta, päävalmentaja Mikko Keskisipilä ja seuran toiminnanjohtaja Jussi Jokinen.

Tavoitteena on päästä julkaisemaan ensimmäiset 6-8 pelaajasopimusta jo maalis-huhtikuun vaihteessa.

Tiikereiden tavoitteena on edellisen kauden tapaan koota pääosin kotimaisista lupaavista ja kehittymishaluisista nuorista pelaajista koostuvat joukkue, joka taistelee uskottavasti pääsystä mitalipeleihin.   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Tammikuu   »
Kategoriat