Joel Banks Tiikereiden vieraana
17.6.2020 9:28 Uutiset / Pääsivusto

Joel Banks (oik) ja Tiikereiden puheenjohtaja Sami Hänninen.

Suomen lentopallomaajoukkueen kesäkiertue rantautui maanantaina Kokkolaan. Tiikereiden johdolla järjestettävään kolmen päivän leiriin osallistui isäntäjoukkue kokonaisuudessaan sekä maajoukkuepelaajat Lauri Kerminen, Antti Ropponen, Veeti Nikkinen ja Severi Savonsalmi.

Joel Banksin ryhmä vierailee Kokkolan lisäksi myös Helsingissä, Sastamalassa, Oulussa, Kuopiossa ja Kuortaneella.

-Meillä oli maajoukkueelle tälle kesälle hyvin suunniteltu ohjelma, mutta koronavirus sotki suunnitelmat. Sen tilalle löydettiin ihan hyvä ratkaisu, eli Suomen kiertue, maajoukkueen päävalmentaja Joel Banks toteaa.

-Vierailemme viiden-kuuden liigajoukkueen luona ja ohjelmassa on sekä pallo- että voimaharjoittelua. Todella suuri kiitos seuroille jotka meidät ovat vastaanottaneet, Banks kiittää.

Paikalla on aina järjestävän seuran joukkue sekä tietty määrä maajoukkuepelaajia. Kokkolassa palloharjoitukset käytiin Hollihaassa ja urheilutalolla, fysiikkaharjoitukset urheilutalolla.

Palloharjoitusten vetäjinä toimivat Banks sekä Tiikereiden Mikko Keskisipilä. Tommi Pärmäkoski puolestaan veti fysiikkaharjoitteet.

-Tämä kiertue antaa mahdollisuuden tavata seuroja, joukkueenjohtoa sekä suuren määrän pelaajia.

-Ovi maajoukkueeseen on avoin kaikille, jotka ovat fyysisesti hyvässä kunnossa, asenne kohdallaan ja pelaavat hyvin.

Suomen seuraavat maaottelut ovat heinäkuussa ja silloin vastassa Viro peräti kolme kertaa. Tarkoituksena on myös kohdata Puola kahdesti.

Katseet on kuitenkin suunnattu vuoteen 2021, ensin Hopeiseen liigaan ja sitten itse päätapahtumaan, eli EM-kotikisoihin, syksyllä 2021.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat