Kausi käynnistyi Vaasassa
4.10.2020 8:01 Uutiset / C-pojat

C-poikien kauden avausturnauksen tuliaisina lohkon 2. sija ja paikka SM-sarjaan.

C-pojat pelaavat kaudella 20-21 Liiton nuorten sarjassa. Ensimmäinen turnauskierros on ns. tasonmittauskierros, jossa joukkueet jaetaan pooleihin. Pooleja on A-F -poolit. Jokaisessa poolissa on neljä joukkuetta. A-C poolien joukkueet pelaavat SM-sarjaa, D-pooli on jaettu etelä- ja pohjoislohkoon ja he pelaavat 1-sarjaa. Alemmat poolit pelaavat 2-sarjaa. Kauden edetessä jokaisella turnauskierroksella pooleista nousee ja laskee joukkueita. C-poikien sarjakaavio löytyy oheisesta linkistä Junnulentiksen sivuilta. C-pojat sarjakaavio. Sarjakaaviosta löytyy yleensä muutama päivä turnausviikonlopun jälkeen myös seuraavan turnauksen paikkakunta.

Vaasan tasoturnauksesta voittajajoukkue Vaasan Kiisto 1 pelaa seuraavan turnauskierroksen B-poolissa, Tiikerit C-poolissa ja Kyyjärven KyKy ja Vaasan Kiisto 2 pelaavat E-poolissa.

C-poikein pelien tulokset ja tilastot, sekä pelitulosten live-seuranta löytyy Torneopalin sivuilta oheisesta linkistä. C-poikien tulokset ja tilastot

A-C pooleissa nuorten SM-sarjan sääntöjen mukaan peleistä on tuotettava livekuvaa Gamesaver palveluun. Gamesaver kannattaa siis ehdottomasti ladata ja hankkia katseluoikeudet, vaikkei paikalle pääsisi pelejä seuraamaan. Katseluoikeus maksaa noin 5 euroa kuukaudessa.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Toukokuu   »
Kategoriat