Tukikampanjat käynnistyvät - 3 tapaa tukea Tiikereitä!
17.11.2020 11:19 Uutiset / Pääsivusto

Tule mukaan tukikampanjoihin!

Kolme tapaa tukea Tiikereitä!

Koronan myötä ottelukohtaiset lipputulot ovat laskeneet huomattavasti. Hallitus on päättänyt käynnistää kolme tapaa tukea Tiikereitä.

1. Yksityishenkilöiden tukikampanja
Käynnistämme koko kauden kestävän kampanjan, jossa yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea Tiikereitä alkaen 30 euron kuukausimaksulla. Mukaan lähteneiden tukijoiden nimet julkaistaan kunniagalleriassa kotisivuilla ja otteluissa / Tiikeritoimistolla.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!

2. Kannatuslippu kotikatsomosta peliä seuraaville
Tiikerit tuottavat laadukkaita ottelutapahtumia huolimatta vaikeasta tilanteesta ja lähetämme jokaisen ottelun monikameratuotantona myös kotikatsomoihin. Mikäli seuraat otteluitamme kotikatsomosta käsin, niin voit silti tukea ottelutapahtumien toteuttamista ostamalla tukilipun tai kotikausikortin kuluvalle kaudelle. Myynnissä on nyt erihintaisia tukilippuja, kotikausikortti avautuu myyntiin pian!

Tukilippuja voit ostaa täältä!

3. Hyvän mielen ilmaisottelu 19.1.2021 Tiikerit - Lakkapaa.com (Huom! Uusi ajankohta!)
Yrityksillä on mahdollisuus lähteä mukaan hyvän mielen ilmaisotteluun. Tarjoamme otteluun vapaan pääsyn yleisölle. Yrityksille tarjoamme vastikkeena näkyvyyden Keskipohjanmaa -lehdessä julkaistavassa ilmoituksessa ja näkyvyyden Ruutu+ palveluun tuotetussa ottelussa. Yritysten on mahdollista lähteä mukaan 500 / 200 / 100 euron panostuksilla. Ole yhteydessä seuran puheenjohtajaan, toiminnanjohtajaan tai markkinointivastaavaan, mikäli haluat mukaan ilmaisottelun kampanjaan.

Jokainen tukisumma on Tiikereille todella tärkeä kuluvalla kaudella. Lähtemällä mukaan kampanjoihin olet varmistamassa, että hyvin alkanut kausi voidaan viedä kunnialla loppuun asti koronasta huolimatta.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat