Ropponen palaa Tiikereihin
15.1.2021 21:17 Uutiset / Pääsivusto

Tervetuloa, Rane!

Antti ROPPONEN TIIKERI-ROSTERIIN KEVÄÄKSI 2021

Mestaruusliigassa Tiikereissä ja Hurrikaanissa sekä maajoukkueessakin nähty hakkuri Antti Ropponen on solminut loppukauden kestävän sopimuksen Tiikereiden kanssa.

Pelaajan ja seuran neuvottelut sujuivat nopeasti, koska pelaajan ja seuran tavoitteet yhteistyölle olivat yhtenevät. Antti Ropposen täksi kaudeksi Sveitsiin solmima sopimus purkautui, koska pelaaja ei toipunut aiemmin sattuneen vamman osalta pelikuntoon. Nyt pelaaja on päässyt pitkään harjoittelemaan erittäin hyvin ja tavoitteena on auttaa Tiikeri-joukkuetta keväällä mahdollisimman pitkälle ja samalla antaa uudet näytöt maajoukkuevalmennukselle ja ulkomaan kentille. Tiikerit osaltaan toivovat Antista hyvää sparraajaa koko kauden armeijan urheilujoukoissa palvelevalle Oskari Keskiselle loppukaudeksi.

Myös Tiikereiden taustalla olevat yhteistyökumppanit halusivat pelaajan kevääksi Tiikereihin, joten nyt tehdyllä sopimuksella ole negatiivista vaikutusta seuran taloustilanteeseen.

Korona-rajoitusten osalta tilanne Mestaruusliigassa on haastava, eikä varmuutta yleisön edessä pelaamisen suhteen ole takeita koko loppukaudella, vaikka seurat sitä tosissaan toivovat. Seurojen taloudelle, luonnollisesti myös Tiikereille, kausi tulee olemaan ennennäkemättömän raskas käytännössä nollaan pudonneiden ottelutulojen vuoksi.

Tiikerit tulee myös alkuviikosta julkistamaan tukielementit, joilla yleisö voi osoittaa tukea Tiikereille, varsinkin jos pelataan tyhjille katsomoille.

ANTTI ROPPONEN FAKTAA


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat