Tukikampanjat käynnissä - tule mukaan!
25.1.2021 11:32 Uutiset / Pääsivusto

Sinulla on mahdollisuus osoittaa tukesi!

Hyvän mielen ottelu 3.2.2021 Tiikerit - Lakkapaa.com


Hyvän mielen ottelu järjestetään 3.2.2021 Tiikerit - Lakkapaa.com ottelun yhteydessä. Hyvän mielen ottelu pelataan viranomaismääräysten johdosta valitettavasti ilman yleisöä tällä kaudella. Ilmaisen sisäänpääsyn sijaan Tiikereiden hallitus on päättänyt muistaa Kokkolan Ensi- ja Turvakotia tämän kampanjan myötä.

Yritykset saavat vastikkeena yhteistyöstä näkyvyyden 1/2 sivun lehtimainoksessa, sekä näkyvyyden osana ottelulähetystä.
Haastamme kaikki yritykset mukaan hyvän mielen otteluun! Jokainen tukisumma on tärkeä paikkaamaan koronan tuomia taloushaasteita.

Yritysten on mahdollista lähteä mukaan 500 € / 200 € / 100 € panostuksilla.

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä Hyvän mielen ottelussa, niin ole yhteydessä hallituksen myyntivastaavaan.

Lauri Heikkilä
p. 0400 266889
heikkila.laurim(at)gmail.com

Yksityishenkilöiden tukikampanja

Tiikereillä on käynnissä koko kauden kestävän kampanjan, jossa yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea Tiikereitä alkaen 30 euron kuukausimaksulla. Mukaan lähteneiden tukijoiden nimet julkaistaan halutessaan kunniagalleriassa kotisivuilla ja otteluissa / Tiikeritoimistolla.

Ilmoittaudu mukaan yksityishenkilöiden tukikampanjaan tällä lomakkeella!

Kannatuslippu kotikatsomosta peliä seuraaville

Tiikerit tuottavat laadukkaita ottelutapahtumia huolimatta vaikeasta tilanteesta ja lähetämme jokaisen ottelun monikameratuotantona myös kotikatsomoihin. Mikäli seuraat otteluitamme kotikatsomosta käsin, niin voit silti tukea ottelutapahtumien toteuttamista ostamalla tukilipun tai kotikausikortin kuluvalle kaudelle. Myynnissä on nyt erihintaisia tukilippuja, kotikausikortti avautuu myyntiin pian!

Viranomaisrajoitusten johdosta seuraava ottelu 3.2. Tiikerit - Lakkapaa.com pelataan ilman yleisöä. Rajoitusten myötä ottelun lipputulot jäävät kokonaan tuloutumatta seuralle. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus osoittaa tukesi Tiikereille hankkimalla virtuaalinen kannatuslippu otteluun. Voit ostaa kannatuslipun joko suoraan lipunmyyntipalvelusta tai maksamalla vapaaehtoisen tukimaksun 15 €/ muu tukisumma suoraan Tiikereiden tilille: FI05 5162 5910 7509 28, tilinomistaja: Kokkolan Tiikerit.

Kannatuslipun voit ostaa täältä!

Tiikereiden jäsenmaksu kaudelle 2020-2021

Mikäli et ole vielä maksanut jäsenmaksuasi, nyt on siihen hyvä hetki.

Jäsenyysvaihtoehdot ja maksuohjeet täältä!
   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat