Viisi uutta pelaajasopimusta

Kokkolan Tiikerit on solminut 5 uutta pelaajasopimusta jo aiemmin uutisoidun passari Joska Förstin sopimuksen lisäksi. Tiikerit täyttää näin Mestaruusliigan kesäkuun alkuun edellyttämän 6 liigatason sopimuspelaajan määrän. Uudet sopimuspelaajat ovat keskipelaaja Rami Rekomaa, yleispelaajat Jere Mäkinen ja Teemu Lahti (kuvassa), libero Aleksi Mäkiluoma ja hakkuri Matias Saviaro.

Kuva: Clas-Olav Slotte / Keskipohjanmaa.fi

Kaikki pelaajat ovat tuttuja Tiikereiden paidasta jo viime kausilta.

Sopimusneuvotteluita käydään jo julkaistujen sopimusten lisäksi sekä viime kauden pelaajien että muutaman uuden nimen kanssa. Seuran tavoitteena on jatkaa edelleen panostamista huippu-urheilun mahdollistavaan harjoittelukokonaisuuteen ja pelaajien kehittämiseen kovan ja pitkäjänteisen työn kautta.

-Tämä on jatkumoa sille mitä jo useamman vuoden tehty. Kaikki kuusi ovat jatkosopimuksia. Hienoa kun sama runko jatkaa. Olen erittäin iloinen, Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

Yhteistreenit alkavat ensi viikolla, mutta vielä touko- ja kesäkuussa kaikki eivät ole paikalla. Näytille on tulossa myös muutama uusi nuori pelaaja.

-Heinäkuussa pitää olla koko porukka kasassa.

-Kesäharjoittelussa keskitytään ehkä vähän enemmän fysiikkaan, toki lajiharjoituksia unohtamatta, mutta sitä puolta ehkä vähän vähemmän.

Pelaajasopimuksia Tiikerit tulee tekemään vähintään 12 ja urheilullinen tavoite on olla vähintään runkosarjassa kuuden joukossa.

-Strategia on sama, eli ensiksi katsotaan kotimaiset vaihtoehdot. Ulkomaalaisten suhteen ei sanota ehdottomasti ei, vaan sekin puoli katsotaan, tarpeen vaatiessa.

Viime kauden joukkueesta apuvalmentaja Antti Spak ei jatka Kokkolan Tiikereissä. Muuttunut siviilityötilanne vie Antin pois Kokkolasta. Kokkolan Tiikerit kiittää Anttia työpanoksesta joukkueen eteen ja toivottaa onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

Viime kauden pelaajista libero Ville Sihvonen ei jatka Tiikereissä. Sihvonen siirtyy TuTo:n riveihin.

Jaa:

Lisää luettavaa: