Tiikerit europeleihin – Hakkuri Kanadasta – Neljä uutta sopimusta

Kokkolan Tiikerit on solminut 4 uutta pelaajasopimusta jo aiemmin uutisoitujen lisäksi ensi kauden kattavan sopimuksen ovat solmineet Hakkuri Daniel Thiessen Kanadasta, keskitorjuja Antti Leppälä, passari Leevi Väänänen ja yleispelaaja Arttu Tupeli, jonka sopimus on 2-vuotinen opiskeluoptiolla.

Kokkolan Tiikerit on myös mukana Euroopan Lentopalloliiton järjestämässä Challenge Cupissa ja tarjoaa sen myötä yleisölle, joukkueella ja yhteistyökumppaneille uusia tuulia tulevalle kaudelle.

Kuten jo aiemmin on linjattu, seuran tavoitteena on jatkaa panostamista huippu-urheilun mahdollistavaan harjoittelukokonaisuuteen ja pelaajien kehittämiseen kovan työn kautta. Kauden saavutuksiin, Cupin hopea ja runkosarjan 4. tila, pitää olla tyytyväinen ja saavutukset olivat selkeästi positiivisia yllätyksiä muille kuin joukkueelle itselleen ja faneille.

Kanadalaishakkuri on 23-vuotias ja vasenkätinen. Winnipegin yliopistojoukkueessa pelannut Thiessen harjoittelee kotimaassaan, yhdessä U23-maajoukkueen kanssa. Suomeen hän saapuu elokuussa.

-Edelliskauden Thiessen pelasi hyvillä tehoilla. Mielenkiintoista nähdä mitä hänestä täällä saadaan irti, Tiikereiden vastuuvalmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

-Videoiden ja keskustelujen perusteella vaikuttaa aika monipuoliselta pelaajalta. Hyvät lentopallotaidot ja hakkurina hyvin löytää hyökkäyssuuntia.

Tiistaina julkaistiin yhteensä neljä sopimusta.

-Kaikki neljä ovat tärkeitä palasia.

Sopimuksia on yhteensä kymmenen.

-Meillä on hyvä runko kasassa.

Viiden vuoden tauon jälkeen Tiikerit osallistuu europeleihin.

-Se tuo mukavasti lisämaustetta. Tuo lisää virtaa koko toiminnalle. Koko Suomen lentopallon kannalta on tärkeää, että europeleihin osallistutaan, Keskisipilä toteaa.

Edelliskauden pelaajista Tiikereissä eivät jatka: Ville Sihvonen (TuTo), Roope Keskinen (TuTo) ja Oskari Keskinen (Kyyjärven Kyky).

Jaa:

Lisää luettavaa: