Sarjajohtaja Loimu Tiikereiden vieraaksi! – Tervetuloa!

Vain muutama vuorokausi ehti kulua Challenge-cupin ottelusta ja taas Kokkolassa pelataan. Uusi huippuottelu on luvassa, kun sarjajohtaja Raision Loimu saapuu Hollihakaan. Ottelu pelataan lauantaina kello 15.00. Loimua voi hyvin kuvailla syksyn joukkueeksi. Yhdeksässä pelaamassaan ottelussa raisiolaiset ovat ottaneet vähintään pinnan per peli. Loimu on sarjan kärkipaikalla. Hollannista Suomen palannut hakkuri Joonas Jokela on tärkeä lenkki Loimun pelissä, mutta myös koko muu miehistö en pelannut hienon alkukauden. -Loimun alkukausi on ollut loistava. Yllätys tai ei, mutta tiedossa oli, että Loimulla on kova joukkue. Nuoria pelaajia ja ovat pitkään olleet yhdessä, Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa. Keskiviikon europeli oli pitkä ja erittäin tiukka. Tiikereille ei paljon palautumisaikaa jää. -Paljon on ollut pelejä ja on myös harjoiteltu. Osalle pelaajista on tullut paljon kuormaa. Nyt mennään kevyesti ennen lauantain ottelua. Peli on tärkeä ja sinne pitää saada energiaa. Jos on Jokela ollut syksyllä kova sana, samaa voi sanoa Tiikereiden hakkurista. Kanadalainen Daniel Thiessen parantaa koko ajan ja Steaua Bukarestia vastaan ”Dani” teki komeat 31 pistettä. -Siinä pelissä näytettiin mihin parhaimmillaan pystymme. Lauantaina ollaan valmiina ja pyritään pelaan yhtä hyvä ottelu, Thiessen totesi heti europelin tauottua. Lauantaina pelataan Hollihaassa. Tervetuloa!

Jaa:

Lisää luettavaa: