Myynnissä tuhat playoff-tukilippua – tukikampanja alkaa!

 

Playoff kevät alkaa jälleen ja Tiikerit tarvitsevat tukeasi. Kuluvalla kaudella yleisömäärät kotipeleissä on jäänyt reilusti tavoitteesta, joka vaikuttaa myös huomattavasti Tiikereiden talouteen.

Tukikampanjan tilanne:
15.3.2023 100 tukilippua myyty!

17.3.2023 150 tukilippua myyty!
19.3.2023 200 tukilippua myyty!

Ostamalla playoff-tukilipun olet tukemassa Tiikereiden matkaa pudotuspeleissä, katsoit pelin sitten kotoa tai paikanpäällä Hollihaassa.

Miten pääset mukaan?

Voit maksaa tukilipun suoraan Tiikereiden tilille:

Tilinumero: FI05 5162 5910 7509 28, viesti: tukilippu + nimi/nimimerkki.

Suoritettuasi maksun lähetä meille yksityisviesti (Facebook, Instagram tai sähköposti markkinointi@liigatiikerit.fi ), jossa on nimesi ja summa, jolla osallistuit. Mikäli et halua nimeäsi esille sosiaaliseen mediaan tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ilmoitathan niistä samalla.

Playoff-tukilipun hinta on 17 €. Voit ostaaa niin monta tukilippua kuin haluat!

Tukilipun hankittuasi voit tämän jälkeen haastaa tuttavasi ja myös yrityksiä mukaan. Suuremmille lippuerille ja yrityksille on laskutusmahdollisuus. Lippuja voit ostaa myös Tiikeri-toimistolta toimiston aukioloaikoina.

Kampanja on käynnissä ensimmäisen pudotuspelikierroksen loppuun asti. Kampanjaan osallistuneet julkaistaan Tiikereiden sosiaalisessa mediassa pudotuspelikierroksen päätyttyä. Tukilipun voi vaihtaa numeroimattomaan paikkalippuun ottelun lipunmyynnissä tai toimistolla maksutositetta vastaan.

Myytyjen lippujen määrää seurataan Tiikereiden medioissa. Tavoite on ei enempää eikä vähempää kuin myydä tuhat Playoff-tukilippua! Tällä varmistetaan Tiikereiden osalta Mestaruusliigakauden 2022-2023 päättäminen taloudellisesti parempissa lähtökohdissa.

Lisätietoa kampanjasta

Seuran puheenjohtaja

Sami Hänninen
hannisensami@gmail.com
p. 050 406 3543

Jaa:

Lisää luettavaa: