PSYYKKISEN HYVINVOINNIN SEMINAARI

On Kokkolan Tiikereiden, Kepli Ry:n ja Jamk:n Sport Business linjan opiskelijoiden yhteistyössä järjestämä koulutus tapahtuma! Tapahtuma tarjoaa kaikille lähialueen urheilijoille, valmentajille ja yrityksille mahdollisuuden oman psyykkisen hyvinvoinnin kehityksen työkalujen hankkimiseen.

SEMINAARIN PUHUJINA TOIMIVAT ALAN AMMATTILAISET URHEILUMAAILMAN HUIPULTA:

Hanna-Maari Päkk (os. Latvala) on kokkolalainen, koko kansamme tuntema, sekä SM- että EM-kisoissa erittäin ansioitunut entinen pikajuoksija.  Urheilu-uransa päättämisen jälkeen hän on työskennellyt psyykkisenä valmentajana. Päkk jakaa ammattiurheilijan kokemuksiinsa, sekä urheilupsykologian maisterin tutkintoonsa pohjautuvia ajatusmallejaan ja työkaluja tulevaisuuden tähdille.

Robert Päkk on Suomen Olympiakomitean psyykkinen valmentajan, joka on työskennellyt lukuisten urheilijoiden kanssa sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Robert avaa puheessaan psyykkisen valmennuksen periaatteita työyhteisössä.

Kalle Lassila on entinen maastohiihtäjä, joka on edustanut Suomea MM-kisoissa ja Olympialaisissa. Nykyään hän toimii Kepli ry:n aluepäällikkönä sekä Yle Urheilun maastohiiihtoasiantuntijana. Lassila pitää seminaaria tärkeänä ja psyykkistä hyvinvointia huippusuorituksen mahdollistajana.

LIPPU INFO:
Edullisemmat ennakkoliput TÄSTÄ LINKISTÄ!
Ennakkolippujen hinnat:
Peruslippu 29€ (sis. tapahtumaan pääsyn ja kahvitarjoilun)
Vip – lippu 69€ (sis. tapahtumaan pääsyn, kahvitarjoilun sekä iltapalan, jonka yhteydessä on mahdollista keskustella puhujien kanssa)


Jaa:

Lisää luettavaa: