Harjoitusottelut käyntiin 30.8.

Kokkolan Tiikereiden kausi 2023-2024 käynnistyy harjoitusotteluilla. Ensimmäinen harjoituspeli pelataan kotona Hollihaassa keskiviikkona 30.8. klo 19.00 Oulun Kiskon 1-sarjajoukkuetta vastaan.

“Treenikausi on täydessä vauhdissa ja töitä painetaan kovasti harjoitussalilla. Hienoa päästä kohta mittaaman pelin tasoa myös ottelutilanteessa. Oulun Kisko on mielenkiintoinen vastustaja ensimmäiseen harjoituspeliin. Kisko on yksi ennakkosuosikeista ykkössarjassa. Esimerkiksi U17 maajoukkueen runkopelaajat Eeli Kuukasjärvi ja Kaapo Vanhatupa ovat pelaajia, jotka lentisväen kannattaa ottaa seurantaan.

Tulkaapa kotiyleisö tarkistamaan uudistuneen tiikerilauman kunto Hollihakaan heti 30.8!” – Päävalmentaja Mikko Keskisipilä

Pääsyliput 10 € / kausikortit voimassa.

Harjoitusottelut jatkuvat syyskuussa Oulussa Lauantaina 9.9. Ouluhallissa pelattavassa turnauskessa on vastassa Oulun Kisko sekä Kyky-Betset.

Lauantaina 16.9. Tiikerit matkaavat Kyy York areenalle, jossa vastassa on Kyky-Betset sekä Karelian Hurmos.

Seuraavan kerran kotona pelataan Torstaina 21.9. klo 18.30 Kyky-Betsetiä vastaan.

“Kyyjärvi on aina mielenkiintoinen paikallisvastustaja. Heilläkin on joukkueessa paljon uusia kasvoja. Saadaan varmasti hyvät, molempia joukkueita palvelevat ottelut betonimiehiä vastaan” – Mikko jatkaa

Tervetuloa seuraamaan harjoitusotteluita!

 

 

 

 

Jaa:

Lisää luettavaa: