Tiikereille voitto ja tappio

Tiikerit pelasi kaksi harjoitusottelua Oulussa Oulun Kiskon järjestämässä turnauksessa. Tiikerit kukisti Kiskon 2-1, mutta hävisi toisen ottelun, jossa vastassa oli Kyyjärven KyKy, 0-3.

Tiikereiltä puuttui kaksi keskitorjujaa, Antti Leppälä ja Walter Schreck, jotka molemmat olivat sairaina. Keskitorjuja Rami Rekomaan parina Kiskoa vastaan pelasi ja Teemu Lahti ja Kyyjärveä vastaan Jere Mäkinen.

Hakkuri Oskari Keskinen pelasi avauspelissä vain yhden erän. Peetu Mäkinen, joka koko kesän on Tiikereiden kanssa harjoitellut, pelasi kaksi seuraavaa erää. Matias Saviaro pelasi hakkurina Kyyjärveä vastaan.

Molemmat passarit, Anton Välimaa ja Tatu Venetjoki, saivat peliaikaa.

-Kiskoa vastaan pelattiin kaksi ensimmäistä erää suhtkoht hyvää peliä. Kyyjärvi pelasi meitä vastaan hyvän pelin. Varsinkin hakkuri oli hyvä. Toki me teimme ottelussa paljon suoria virheitä, valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

Tiikerit – Kisko 2-1 (25-14, 25-19, 23-25).

Tiikerit: Jere Mäkinen 10/+2, Peetu Mäkinen 12/+4.

Torjunnat: 7-11. Ässät: 8-1.

Tiikerit – Kyyjärvi 0-3 (15-25, 22-25, 19-25)

Tiikerit: Rami Rekomaa 7/+3.

KyKy: Penars Jansons 17/+14.

Torjunnat: 1-10. Ässät: 4-4.

Jaa:

Lisää luettavaa: