Akaa-Volley kukisti Tiikerit

Tiikerit jäi pisteittä maanantain vieraspelissä, jossa vastassa Akaa-Volley. Tiikerit vei avauserän 25-22, mutta Akaa kolme seuraavaa: 25-19, 25-18, 25-20.

Tiikerit johti neljättä erää 14-7, mutta kotijoukkue löysi vaihtopenkiltä ratkaisijan. Pozo Hernandezin tuli kentälle, teki hyviä suorituksia ja sytytti joukkueensa.

Avauserä oli tasainen, mutta Tiikerit oli lopussa vahvoja. Jere Mäkinen kavensi tilanteiksi 19-20 ja 20-21. Tasoitus tuli pitkän pallorallin jälkeen, joka päättyi kotijoukkueen virheeseen. Maratonpallossa tiikerilibero Aleksi Mäkiluoma teki huikean pelastuksen.

Antti Leppälä ja Jere Mäkinen torjuivat 22-21. Mäkinen iski 23-22, kolmenmiehen torjunnalla 24-22 ja erä päättyi Mäkisen ässään.

Mäkinen oli Tiikereiden avauserän hahmo. Vierasjoukkue torjui myös erittäin vahvasti.

Toisen alku lupaili tasaista erää, mutta Matej Smidlin syöttövuorolla Akaa karkasi tilanteeseen 8-4. Erä olikin täysin kotijoukkueen hallintaa.

Ilja Ivanovin syöttövuorolla Akaa sai kolmoserään hyvän alun, 4-0. Akaa hallitsi myös tätä erää, eikä Tiikerit saanut kunnon loppukiriä.

Neljäs erä oli vuoristorataa. Ensin iski Mäkinen kahdesti, 2-0, mutta nopeasti tilanne oli kotijoukkueelle 5-2. Tiikerit otti pari torjuntapinnaa, 9-7 ja siirtyi kuskinpaikalle. Leppälän syöttövuorolla Tiikerit karkasi 14-7 johtoon. Siinä vaiheessa onnistui lähes kaikki ja Akaa oli vaikeuksissa.

Mutta, Akaa vaihtoi kentälle Pozon, joka sytytti joukkueen. Akaa nousi rinnalle ja oli loppuhetkillä askeleen edellä.

Tiikereistä palkittiin Jere Mäkinen.

-Palkinto ei paljon lohduta. Neloserässä johdettiin paljon, mutta onnistuttiin se häviämään. Toki myös kaveri teki hyviä suorituksia, Mäkinen kommentoi Ruutu+/lähetyksessä.

Matej Smidl (26/+15) oli kotijoukkueen paras.

-Voitosta olen iloinen, mutta ei ollut mikään helppo peli. Alussa hermoiltiin, varsinkin minä itse. Toisessa ja kolmannessa erässä pelattiin hyvin ja neloserässä tehtiin hieno nousu, Smidl kommentoi Ruutu+/lähetyksessä.

Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä oli tyytyväinen joukkueensa avauserään.

-Siinä pelattiin hyvin. Toisessa ja kolmannessa erässä Akaa kaatoi meidät syötöillä. Meille tarjottiin neljättä erää, mutta ei otettu sitä.

-Kokonaisuutena molemmilta joukkueilta ailahtelevaa peliä.

-Emme pelanneet parasta lentistä, sitä mihin pystymme, mutta silti oltiin lähellä mennä viidenteen erään.

-Torjunta oli tänään kohtuullisen hyvää.

Tiikerit:

Jere Mäkinen 16/+14, Oskari Keskinen 15/+7.

Akaa-Volley:

Matej Smidl 26/+15, Mikko Räsänen 14/+1.

Ässät: Akaa 13, Tiikerit 4.

Torjunnat: Akaa 13, Tiikerit 11.

Jaa:

Lisää luettavaa: