Loimu Tiikereitä vahvempi = 3-0

Tiikerit jäi pisteittä, kun joukkue torstaina vieraili Raisiossa. Loimu voitti suoraan kolmessa erässä. Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä ja kolmatta erää, voitti ne 25-19 ja 25-21. Toinen erä oli erittäin tasainen. Tiikereillä oli neljä eräpalloa, mutta ei onnistunut ratkaisemaan sitä.

Loimu aloitti pirteästi ja hankkiutui nopeasti johtoon: 5-1 ja 7-2. Hieman peli tasoittui, mutta loppuerä oli taas kotijoukkueen hallintaa.

Toinen erä eteni tasaisesti. Tiikerit johti 10-7, mutta nopeasti Loimu nousi tasoihin ja tasatahtiin edettiin. Kun Antti Leppälä iski 24-22, oli Tiikereillä kaksi eräpalloa. Loimua selvitti ne. Tiikereillä oli eräpallo myös 25-24 ja 27-26, mutta Loimu oli eri mieltä ja vei erän nimiinsä.

Tasaisessa erässä Loimu oli vain kerran kahden pisteen johdossa, nimittäin 29-27.

Kolmatta mentiin tasaisesti tilanteeseen 8-8. Sitten Loimu meni menojaan. Tilanteessa 18-24 onnistui Tiikerit selvittään kolme ottelupalloa, mutta neljäs oli liikaa.

Tiikereistä palkittiin passari Anton Välimaa, kotijoukkueesta Aapeli Kouki.

Tiikereiden Teemu Lahti oli sairaana, eikä torstaina pelannut.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

-Kahta erää Loimu hallitsi selkeästi. Meillä oli mahdollisuudet voittaa toinen erä, mutta kyllä kokonaisuutena parempi joukkue voitti.

-Loimu pelasi loistavan ottelun ja oli parempi joka osa-alueella, varsinkin hyökkäyspelissä. Loimu hyökkäsi monipuolisesti ja tehokkaasti.

-Ei tätä auta murehtia. Uusi peli tulee aika nopeasti.

Viikon päästä keskiviikkona Tiikerit pelaa Turussa ja silloin vastassa TUTO Volley.

Loimu: Ali Fazli 16/+9. Ässät: 8. Torjunnat: 12.

Tiikerit: Oskari Keskinen 15/+4, Antti Leppälä 9/+6, Jere Mäkinen 9/+2.

Ässät: 2. Torjunnat: 7.

Kuva: Maarit Hotakainen

Jaa:

Lisää luettavaa: