Huippuottelu Tiikerit-KyKy maanantaina – Tervetuloa!

Lentopallon ystäville tarjolla on mielenkiintoinen ”paikallispeli”, kun Kokkolan Tiikerit saa vieraita Kyyjärveltä, eli KyKy-Betsetin. Joukkueet iskevät yhteen maanantaina Kokkolan Hollihaassa.

KyKy on osoittanut, että joukkue on selvästi parempi kuin edelliskaudella. Varteenotettava vastustaja kaikille. Lauantaina KyKy kukisti Akaa-Volleyn jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2.

Kyyjärveläisten ykköstykkinä häärii latvialainen Renars-Pauls Jansons, hakkuri joka lauantain pelissä iski huikeat 35 (!) pistettä.

Vierasjoukkueen riveissä on useita ulkomaalaispelaajia, muun muassa latvialaiset Jansons, Aivars Petrusevics sekä ex-tiikeri Romans Sauss.

-Hyvin KyKy on kautensa aloittanut. Joukkue on varmasti parempi kuin edelliskaudella ja onhan joukkueeseen panostettu, Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

-Hakkuri on erittäin ulottuva, varmaan sarjan ulottuvin pelaaja. Keinot pitää löytää hänen pysähdyttämisekseen, mutta vastustajalla on myös muita hyviä pelaajia. Erittäin mielenkiintoinen ottelu tulossa.

Lauantaina Tiikerit kukisti Vantaa Ducksin ja voitto oli neljäs putkeen. Tiikerit on sarjataulukossa kolmantena.

Maanantain ottelu alkaa kello 18.30. Tervetuloa!

KUVA: Maarit Hotakainen

Jaa:

Lisää luettavaa: