Tiikereille ensimmäinen kotitappio – Jansons kentän kunkku

Renars-Pauls Jansons teki lauantaina huikeat 35 pistettä. Eikä latvialaispelaaja paljoa jarrutellut maanantainakaan, kun Kyky-Betset vieraili Kokkolassa. Jansons teki 32 pistettä ja oli kentän kunkku, kun vierasjoukkue aiheutti Tiikereille kauden ensimmäisen kotitappion. Erittäin tasainen ja jännittävä ottelu päättyi 2-3, erät 18-25, 25-20, 21-25, 25-17 ja 14-16. Yhteispisteet siis 103-103. Yleisölle, 645 maksanutta, tarjottiin koko rahan edestä. Hieno lentopalloilta Kokkolan Hollihaassa. Avauserää hallitsi Kyky-Betset. Vierasjoukkue otti peräti kuusi torjuntapinnaa. Tiikerit sortui normaalia enemmän virheisiin. Kotijoukkueen hyökkäyspeli parani toisessa erässä. Varsinkin keskimiehet Antti Leppälä ja Rami Rekomaa pääsivät vauhtiin. Tiikerit karkasi 11-7 johtoon. Jansonsin pari onnistunutta hyökkäystä nosti vieraat lähelle, 9-11. Erä oli Tiikereiden ja se päättyi Jere Mäkisen ässäsyöttöön. Kolmas erä oli tasaista taistelua. Romans Sauss iski vieraille 20-19. Mäkinen tasoitti. Sauss teki vieraille 21-20 ja Aivars Petrusevics 22-20. Erä päättyi Atro Bergin ässäsyöttöön. Ottelun viidestä erästä neljä olivat tasaisia, mutta samaa ei voi sanoa ottelun neljännestä erästä, joka oli täysin Tiikereiden näytöstä. Viidennessä erässä edettiin tasatahtiin. Jansons syötti ässän ja Kyky karkasi, 10-7. Jansons teki syöttövirheen ja Antti Leppälä ja Oskari Keskinen torjuivat Tiikerit pisteen päähän. Loppu oli tiukkaa vääntöä. Kyky sai ensimmäisen ottelupallon tilanteessa 14-13, mutta Rami Rekomaa tasoitti. Kykyn toinen ottelupallo toi ratkaisun, kun Colin Lovejoy syötti ässän, 16-14. Erän päätöshetkillä sortui Tiikerit kolmeen syöttövirheeseen. Kotijoukkueen Antti Leppälän tehot olivat huikeat, 20/+19. Palkitut: Antti Leppälä Tiikerit, Jansons Kyky-Betset. Lähitapiolan vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittiin Jere Mäkinen.   Renars-Pauls Jansons, Kyky-Betset: -Kova ottelu. En uskonut, että toinen peli kolmeen vuorokauteen olisi raskasta, mutta näin se vain oli. Yleisö viihtyi ja sehän on osa meidän työtämme. Itselleni ottelusta hyvät tilastot, mutta paljon on parannettavaa, lähinnä syöttö- ja puolustuspelissä. Antti Leppälä, Tiikerit: -Tasaista vääntöä ja varmasti yleisöön menevää. Paljon miehekkäitä lyöntejä. Jansonsia on vaikea torjua, joten puolustuksen on onnistuttava hyvin. Meidän pelimme menee koko ajan parempaan suuntaan. Guntis Atars, Kyky-Betset: -Jännittävä peli. Lopussa olimme hieman onnekkaampia. Meiltä vahva alku, mutta sitten Tiikerit paransi. Leppälä oli aivan kunkku, meidän keskarimme eivät yhtään mitään. Mikko Keskisipilä, Tiikerit: -Viihdyttävä ja tasainen peli, josta osoituksena myös pisteet 103-103. Vastustajan hakkuri oli kentän kunkku. Ei hirveästi saatu lakia hänelle. Lopulta hakkuri käänsi pelin vieraille. Tiikerit – Kyky-Betset 2-3 (18-25, 25-20, 21-25, 25-17, 14-16) Koti: Leppälä 20/+19, Mäkinen 18/+5, Keskinen 14/+5. Vieras: Jansons 32/+22, Sauss 17/+7, Berg 10/+7. Ässät: 5-6 Syöttövirheet: 12-22 Torjunnat: 8-10 Hyökkäys%: 50-52 Joukkueiden MVP:t Tiikerit: Antti Leppälä Kyky-Betset: Renars-Pauls Jansons PRO libero: Joel Andersson Kyky-Betset Katsojia: 645 KUVAT: Maarit Hotakainen  

Lehdistötilaisuudessa mukana KyKy Betsetin hakkuri Renars Pauls Jansons ja päävalmentaja Guntis Atars sekä Tiikereiden kapteeni Antti Leppälä ja päävalmentaja Mikko Keskisipilä. Toimittajana Petri Kuikka.

Eilisen KyKy Betset ottelun LähiTapiolan vakuuttavin pelaajaa oli yleispelaaja Jere Mäkinen.💛🐯

Jaa:

Lisää luettavaa: