VELJESTEN MATKASSA KOHTI KOTIKISOJA
5.4.2021 12:35 Uutiset / Pääsivusto

Kipinä on syttynyt!

EM-kisojen alkulohko pelataan Tampereella 1.-8. syyskuuta.

On aika kasata joukkueemme yhteen, Veljekset, fanit, koko lentopalloperhe ja uudet huippu-urheilun ystävät. Kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Kokoonnutaan koko lentopalloperhe yhteen. On VELJESTEN kotikisojen aika!

Veljekset on uusi miesten lentopallomaajoukkueemme.

Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa. Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä.

Nyt nämä lentopallotaivaan tähdet loistavat matkalla ammattilaisiksi Eurooppaan ja ympäri maailman, kaupunkien sykkeessä.

On kuitenkin aika kasata joukkueemme yhteen, Veljekset, fanit, koko lentopalloperhe ja uudet huippu-urheilun ystävät. Kipinä on sytytetty jo vuosia sitten ja on aika antaa liekin roihuta. Kokoonnutaan koko lentopalloperhe yhteen. On VELJESTEN kotikisojen aika!

EM-kisojen lippupaketit ovat nyt myynnissä. Ostamalla lippupakettisi näiden linkkien kautta, tuet samalla Tiikereitä. Muista hyväksyä evästeet Ticketmaster -sivustolla, niin ostot kirjautuvat seuran hyväksi.

Myynti linkki ke-la: https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=KokkolanTiikerit&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Myynti linkki su-ke: https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=KokkolanTiikerit&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

Tavataan syyskuussa Tampereella EM-kotikisoissa!   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Toukokuu   »
Kategoriat